Gepubliceerd op 12 december 2023
Hits: 1096

Op zondag 7 januari vindt er op het sportpark te Midsland de voetbalwedstrijd op zondag 7 januari vindt er op het sportpark te Midsland de voetbalwedstrijd Oud Quick - Oud TVV plaats. De wedstrijd is voor spelers van bijna 40 jaar en ouder en begint om 13.30 uur.

De organisatoren maken gebruik van de gelegenheid om deze dag te gieten in de vorm vaneen reünie. Al bent u de 70 of 80 reeds gepasseerd, de leeftijd mag geen drempel zijn om deze dagaanwezig te zijn.Neem in ieder geval uw sterke verhalen mee, want de “derde helft” is deze dag ook zeerbelangrijk voor degenen die wel de wei in willen : Winnen is niet meer belangrijk, dat hebben we al veel te vaak gedaan. Zet dus die oude stalen neuzen in het vet, draai er een paar nieuwekurkjes onder en snuif nog eenmaal die geur van vers gemaaid gras, ledervet, vaseline enbezwete shirtjes op. Laat nog eenmaal het in grote getale aanwezige publiek genieten van die beroemde dribbel, de vliegende schaar, het slimme hakje, het weergaloze een-tweetje of die strakke schuiver tegen de paal.

Wij verwachten u die dag om 12.00 uur in de kantine, waar de soep, broodjes en oliebollenklaarstaan. Waarna de nog te benoemen coaches de selecties zullen klaarstomen voor de wedstrijd en dezeer belangrijke derde helft.Zin om mee te doen? Geef je dan gelijk op, maar in ieder geval voor 3 januari , op een van de volgende emailadressen of telefonisch.

Quick ’35 :Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0629123601

TVV:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 17015464

sc-terschelling.nl download