Gepubliceerd op 09 december 2018
Hits: 4177

                          Op zondag 30 december vindt er op het sportpark te Midsland de voetbalwedstrijd  Oud Quick - Oud TVV plaats.

De wedstrijd is voor spelers van 40 jaar en ouder en begint om 13.30 uur. De organisatoren maken gebruik van de gelegenheid om deze dag te gieten in de vorm van een reünie. Al bent u de 70 of 80 reeds gepasseerd, de leeftijd mag geen drempel zijn om deze dag aanwezig te zijn.

Neem in ieder geval uw sterke verhalen mee, want de “derde helft” is deze dag ook zeer belangrijk

Voor degenen die wel de wei in willen: Winnen is niet meer belangrijk, dat hebben we al veel te vaak gedaan. Zet dus die oude stalen neuzen in het vet, draai er een paar nieuwe kurkjes onder en snuif nog eenmaal die geur van vers gemaaid gras,ledervet,vaseline en bezwete shirtjes op. Laat nog eenmaal het in grote getale aanwezige publiek genieten van die beroemde dribbel, de vliegende schaar, het slimme hakje, het weergaloze een-tweetje of die strakke schuiver tegen de paal.

Wij verwachten u die dag om 12.00 uur in de kantine, waar de soep, broodjes en oliebollen klaarstaan. Waarna de nog te benoemen coaches de selecties zullen klaarstomen voor de wedstrijd en de zeer belangrijke derde helft.

Zin om mee te doen? Geef je dan gelijk op, maar in ieder geval voor 22 december, op een van de volgende email adressen of telefonisch.

Quick ’35 : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 25121535 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of 06 29123601

TVV: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   of 06 17015464

sc-terschelling.nl download