Gepubliceerd op 21 mei 2018
Hits: 4518

Beleef je voetbaldroom in de vakantie! In de zomervakantie komt SC Cambuur naar SC Terschelling met een SC Cambuur Voetbalkamp!

Ben je tussen de 6 en 15 jaar oud en wil je graag drie dagen voetballen en plezier maken in een uniek SC Cambuur Voetbalkampen-tenue? Schrijf je dan snel in via www.cambuur.nl/voetbalkampen! Het Voetbalkamp is van dinsdag 31 juli tot en met donderdag 2 augustus 2018 en vindt dagelijks plaats van 10:00-16:00 uur. Uiteraard mag je na afloop je SC Cambuur Voetbalkampen-tenue houden als herinnering aan drie geweldige dagen!

Nieuw tijdens het Voetbalkamp: de SC Cambuur Skill Games! Als nieuw onderdeel van het Voetbalkampen-programma introduceert SC Cambuur dit jaar de Skill Games! Hierbij worden de gaafste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan. Ook je persoonlijke ranking en informkaart zullen niet ontbreken. FIFA is nog nooit zo echt geweest!

Naast een uitgebreid voetbalprogramma vindt er tijdens het SC Cambuur Voetbalkamp ook een animatieprogramma plaats, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz. Bovendien komen er tijdens het SC Cambuur Voetbalkamp spelers van het eerste elftal van SC Cambuur op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen! Uiteraard is er ook gelegenheid om op de foto te gaan met de spelers! Deelname

De kosten van het driedaagse SC Cambuur Voetbalkamp bedragen € 135,- per deelnemend kind. Vragen? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Doe jij ook mee? Ga snel naar www.cambuur.nl/voetbalkampen en schrijf je in!

cambuur

sc-terschelling.nl download