Gepubliceerd op 26 september 2016
Hits: 719

SCT en Oldeholtpade delen de punten.

Gemengde gevoelens na afloop. Waren er nu 2 punten verloren of 1 gewonnen. SCT opende sterk.

Kreeg kansen, maar 12 minuten later keek het tegen een 0-2 achterstand aan en stond de wedstrijd op z’n kop. Na balverlies knalde de naar binnentrekkende spits de door de wind gedragen bal in de verre hoek. 0-1 . Twee minuten later lag de bal tot verbazing van iedereen op de stip. 0-2.

SCT wilde zich herpakken, maar was veel te gretig. Gevolg: onrustig spel, een te diep lopend middenveld en weinig controle over de wedstrijd. Bij een onschuldig duel in het 16 m gebied van Oldeholtpade gaat de bal ook op de stip. Ariën Doeksen benut deze buitenkans en brengt SCT terug in de wedstrijd. 1-2. Het blijft onnauwkeurig. Rienk Bijlsma stuit op de keeper, terwijl Oldeholtpade steeds de sterke Rijn Lettinga op z’n weg vindt.

In de 2e helft gaat SCT ten aanval, maar moet steeds waken voor de 2 gevaarlijke Oldeholtpade spitsen, Deze vechten verbeten duels uit met Jan Jaap Haan, de sterke Maarten Dähne en Arjen de Jong. Met Max en Cees voor Kelvin en Sebas jaagt SCT op de gelijkmaker. Corners, kopballen Rienk, afstandschot Cees, frommelmomenten Max. De gelijkmaker valt niet.

Dan 10 minuut voor tijd. Corner Bent. Gedragen door de wind zeilt de bal over de vertwijfeld grabbelende 2- m lange doelman in het doel. Zou het dan toch nog lukken? SCT krijgt mogelijkheden. De grootste kans wordt ze echter ontnomen. Na 2 onterechte penalty’s gaat de bal na een dikke handsbal nu niet op de stip.