Sparen bij de Jumbo voor Sc Terschelling

Gepubliceerd op 07 januari 2017

Van woensdag 8 februari t/m dinsdag 14 maart 2017 kan er bij Jumbo Supermarkten in Terschelling gespaard worden voor uw sportvereniging! Samen met familie en vrienden kunnen onze klanten sparen voor sportartikelen en ander relevant materiaal. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe trainingspionnen, ballen, doelen, klimtoestellen en outdoor fitnesstoestellen. Er is een groot aanbod en als sportvereniging kunt u zelf kiezen waar klanten voor gaan sparen. En het mooie is: deelname aan deze actie is geheel kosteloos.

Voor deze ‘Sparen voor je Sportvereniging’ actie stelt Jumbo onder de deelnemende sportverenigingen in Terschelling een te verdelen budget van €3.000,- beschikbaar. Uiteraard zorgen we in de winkels voor voldoende aandacht voor deze actie. En om u te helpen een maximaal resultaat te behalen, ontvangt u ook promotiematerialen voor uw sportvereniging.

Hoe werkt de actie

Tijdens de actieperiode ontvangen klanten van Jumbo bij elke besteding van € 10,- een ‘Sparen voor je Sportvereniging’ Sportpunt met een code. Op de website jumbosparenvoorjesportvereniging.nl kunnen zij heel eenvoudig de punten toewijzen aan een deelnemende sportvereniging. Hoe meer punten uw sportvereniging verzamelt, hoe meer u kunt besteden aan sportartikelen en ander relevant materiaal. Aan het einde van de actie verdelen we het beschikbare budget over alle deelnemende sportverenigingen op basis van het aantal ontvangen sportpunten. Iedere sportvereniging krijgt dan een cheque uitgereikt waarmee aankopen (zonder of met bijbetaling) kunnen worden gedaan uit een grote selectie (sport)artikelen van gerenommeerde sport- en speeltoestellen leveranciers. 

Hits: 3934
sc-terschelling.nl download