SCT JO13 Winterkampioen 2021!

Gepubliceerd op 21 december 2021
Hits: 2123

De JO13 van de SCT was vorige week al officieus kampioen geworden door te winnen met 1-0 van de directe concurrent ONS Sneek. Maar er stond nog een wedstrijd op het progamma voor de winterstop, namelijk SV Urk. Urk werd verslagen met 4-1 in een spannende laatste wedstrijd van dit jaar.

De eerste helft was niet bijzonder, ruststand 1-1, maar de tweede helft waar de SCT veel beter en dominanter waren, liepen ze uit naar een 4-1 einduitslag! Hiermee was het officiƫle kampioenschap 3e klasse een feit. Wat wel bijzonder was in deze competitie, een avond inhaalwedstrijd in Sneek tegen Wit Zwart. Een om nooit te vergeten, een dag voor de nieuwe coronamaatregelen door de regering pakten we daar zeer belangrijke 3 punten en tevens de koppositie in de competitie.

Met een race tegen de klok en met rechtstreeks contact met de kapitein van Rederij Doeksen,kwamen we 5 minuten voor vertrek in Harlingen aan ivm boottijden om weer terug te keren naar Terschelling. Wel ontzettend jammer dat ouders en supporters niet welkom waren op het sportpark ivm de coronamaatregelen om dit kampioenschap mee te vieren!. Hopelijk kunnen we met zn allen na de winterstop gewoon weer lekker voetballen en dan ook weer met ouders en supporters langs de lijn. SCT JO13 mag het dan gaan proberen in de 2e klasse!  Forza Sportclub Terschelling.

 

Klink op deze link om een leuk artikel te lezen over deze wedstrijd!

JO13 winterkampioen 2021
sc-terschelling.nl download