Verslag Terschelling JO15

Gepubliceerd op 11 maart 2018
Hits: 4029

SC Terschelling JO15- Mulier JO15

Een thuiswedstrijd op een hobbelig veld tegen een voor ons nieuwe ,nog nooit tegen gespeelde tegenstander, Mulier. De aftrap was nog maar net genomen of Wout Slings kreeg de eerste kans van de wedstrijd ,van dichtbij werd de bal over het doel gewerkt. Het spel golfde op en neer ,zij een kans ,wij een kans. Met een knappe uittrap van Gijs Postma viel de bal achter de verdediging van Mulier en werd op gepikt en knap ingeschoten door Wout Slings ,1-0. Mulier met een snelle linksvoor kreeg ook genoeg kansen wat dan ook de 1-1 opleverde, met slordig spel van de SCT kreeg Mulier wat meer vat op de wedstrijd,hierdoor werden we achteruit gedrukt ,en met een verdedigingsfout werd het 1-2, Max V/der Zee tekende voor de 2-2,nog net voor de rust was het weer Mulier die met hun snelheid de 2-3 binnenschoot. Met wat puntjes op de i gezet ,en in de rust afgesproken dat er wat rustiger en verzorgder moest worden gevoetbald. Na de rust weer vol in de aanval,maar die bal wilde er maar niet in. Toch was het Max V/der Zee die de aansluiter wist te scoren 3-3, uit een corner van Max was het Simon Pals die de bal kon binnen lopen 4-3,wederom was het Max die met een schot in de verre hoek de keeper passeerde 5-3, door Wout liepen we weer iets verder uit in de stand 6-3,maar het bleef de hele wedstrijd wat rommelig en door een fout achterin kon Mulier met nog een paar minuten op de klok de eindstand van 6-4 op het scorebord zetten .