Verslag Terschelling JO13 tegen AVC JO13

Gepubliceerd op 28 november 2016
Hits: 3740

AVC JO13 –SCT JO13

De laatste wedstrijd van de competitie tegen de koploper AVC,voor de SCT was er niets aan de hand maar met winst voor AVC zouden ze winterkampioen worden.

De wedstrijd begon in een mist en met rijp gevuld veld,we hadden zelfs moeite om te zien wie wie was.

AVC begon erg sterk,met druk zetten op de spelers van de SCT,wat dan ook een foutje opleverde en een doelpunt voor AVC 1-0.

Met een blessure moesten we even sleutelen met de opstelling, maar die pakte erg goed uit. De rechtsvoor van AVC kreeg het best moeilijk met Nine Postma.

Toch konden we de 1-0 achterstand niet vast houden tot de rust, er werd goed gevoetbald via de midden en het werd dan ook 2-0,3-0 en geloof ook nog 4-0 voor de rust,(heb niet zo goed opgelet).

Na de rust ging de SCT iets beter voetballen waardoor we wat meer op de helft van de tegenstander kwamen en dus ook wat kansen.

Uit een corner werd de bal knap binnen gewerkt door Floris v/der Bij 4-1.

Met een aanval van AVC werd de speler in de 16 gevloerd,wat dan ook werd omgezet in een penalty,deze werd benut door de van de andere kant sprintende keeper ,5-1.

De laatste goal de 6-1,was voor AVC met een speler die drie spelers in de 16 omzeilde en de bal hoog vanaf de achterlijn in het dak van het doel schoot.

Hiermee is AVC winterkampioen geworden,nogmaals gefeliciteerd!