verslag Terschelling JO13 tegen Makkum JO13

Gepubliceerd op 22 november 2016
Hits: 4613

SCT JO13-Makkum JO13

Een nog in te halen wedstrijd tegen Makkum,met een pittige wind over het veld van midsland.

Het eerste kwartier van de wedstrijd was in het voordeel van Makkum ,net als vorige week konden de SCT maar moeilijk de medespeler aanspelen.

Met een gretig Makkum keken we al snel achter een tegenstand aan 0-1,de 0-2 werd er met een afstandsschot in gewerkt,door een voorzet werd de bal in eigen goal getikt 0-3 en binnen het kwartier werd het 0-4,na een wissel in het team kwamen we toch wat vaker voor de goal van Makkum ,met een aanval via Nine Postma ,die Per Switynk aan de zijkant aanspeelde,kon Max V/der Zee na een voorzet de bal in schieten 1-4.

Hierna was het weer Makkum ,die met hun snelle vleugelspelers de achterhoede van de SCT veel verdedigend werk bezorgden.wat ook dan nog de 1-5 en de 1-6 voor hun opleverde.

Met deze stand gingen we de rust in.

Na de rust en met de wind in de rug,kregen we na 5 minuten spelen een penalty tegen die werd benut door Makkum,1-7.

Per Switynk was goed voor de 2-7 met een knap schot .

En we hebben het nog wel geprobeerd om iets meer doelpunten te maken dan deze 2 maar het lukte gewoonweg niet ,of op de keeper of naast ,een keer de paal en lat,de bal wilde er niet in ,en als je zelf dan niet het geluk heb valt ie natuurlijk aan de andere kant ,Makkum scoorde nogmaals en bracht de eindstand op 2-8.

Volgende wedstrijd, de laatste voor de winterstop.