wedstrijdverslag Terschelling 1 tegen Donkerbroek

Gepubliceerd op 22 mei 2017
Hits: 4293

SCT – Donkerbroek

In het tweeluik met  Donkerbroek, getraind door  de sympathieke Bergsma , begon SCT uitstekend. Wat overigens niet wil zeggen dat het gemakkelijk ging.

De vierdeklasser , met een hoog familie Veldkamp gehalte, gaf zeer veel tegenstand en was geenszins minder. De 4-0 eindstand werd dus bij de eilanders vrolijk onthaald, want hier was  totaal niet op gerekend.

Al na 5 minuten was het raak. Een verre ingooi werd door de keeper verkeerd verwerkt, waarna Max Burghgraef de bal binnenkopte. Een opsteker voor de eilanders, die weinig ontzag toonden voor de tegenstander.  Het makkelijk voetballende Donkerbroek probeerde veel, maar kreeg na 24 minuten ook nummer 2 om de oren. Kelvin Muller knalde vanaf links de bal voor , waarna Dennis Lenz raak schoot. De benjamin van SCT was toch al onhoudbaar voor de beide geel “scorende  “ backs van Donkerbroek, welke nu thuis langs de lijn kunnen toekijken bij de return. SCT ging door, weliswaar met de rem erop, want liefst 6 spelers stonden op scherp bij een eventuele gele  kaart.

Bij begin 2e helft kwam Donkerbroek, Het moest ook wel. SCT moest terug en kwam er sporadisch uit. Na 60 minuten de uitbraak, Dennis legt terug en Ariën Doeksen schiet beheerst raak 3-0. Daarna krijgt Donkerbroek de ene na de andere kans. SCT wankelt, maar doelman Rijn Lettinga sleept met 3 fantastische reddingen zijn ploeg door de moeilijke fase heen. SCT herstelt zich en een kwartier voor tijd scoort de sterk spelende Roelof, “de prikker “ Fokkens de 4-0 na een steekbal van Ariën. Donkerbroek probeert van alles om tot  scoren te komen, maakt schwalbes , intimideert , maar de 4-0 eindstand blijft op het bord.

Komende donderdag de uitwedstrijd in Donkerbroek.  Aanvang 1400 uur. Kom de eilanders aanmoedigen in deze promotiewedstrijd. Tot dan .