Gepubliceerd op 25 september 2016
Hits: 4297

De eerste thuiswedstrijd voor de jo9. De jongens waren zeer aan elkaar gewaagd en

begonnen allebei sterk aan de wedstrijd. In de eerste helft stond Siem op doel en die kon gelijk aan de bak, veel kansen kregen ze in het begin niet. Halverwege de eerste helft kwamen de jongens toch op voorsprong door een eigen goal van Arum. Jan Douwe, Tim en Hero stonden goed te verdedigen, Daan, Wessel en Silvo deden knap hun best tegen de jongens van Arum die toch wel een kop groter waren, ze lieten zich niet afschrikken.

In de tweede helft werd t nog even zeer spannend door een handsbal van Terschelling. Tamer stond de tweede helft op doel.

Arum stond klaar voor de vrije trap en Terschelling had zijn muurtje opgesteld, en toen knalde Arum de bal in t doel. Gelukkig voor ons had de scheidsrechter nog niet gefloten voor de vrije trap dus het doelpunt telde niet. De tweede trap werd door Tamer tegengehouden, die nog een aantal keer de bal stopte.

Hessel had nog een paar mooie sprints tegen de jongens van Arum, Murk en Sepp hadden nog kansen maar t doelpunt viel niet. De gelukstattoo van Murk heeft weer geholpen 

sc-terschelling.nl download