Gepubliceerd op 25 maart 2018
Hits: 4074

SC Terschelling JO15 –Tzum JO15

Heerlijk voetbalweer, een wedstrijd tegen nummer laatst Tzum

, met wat afwezigen in het team moesten we het een beetje omgooien, maar ik moet zeggen daar hebben we niet veel last van gehad. Achterin stonden Rick, Tymo, Daan en Meike aardig hun mannetje/vrouwtje. We hadden meer problemen voorin, kans op kans werd maar niet benut, ook door de verdiensten van de keeper van Tzum, het duurde dan ook tot de 25e minuut voor de openingstreffer werd gescoord door Wout Slings,1-0. Net voor de rust was het Simon Pals die met een schot van de 16 de keeper, nogmaals die goed stond te keepen,kon passeren. De 2e helft was het wederom de SCT die de aanval koos, en de score uit kon bouwen met een goal van Max van der Zee,3-0. De 4-0 was een schot van de 16 die door een speler van Tzum verkeerd werd geraakt en in de hoek van het doel verdween. Wouter van der Sluis was van dichtbij de gelukkige die de 5-0 scoorde en ook nog bijna de 6-0, maar deze bal raakte de lat. Met een kleine fout achterin kon Tzum net voor het eind nog een knappe eretreffer binnen schieten,5-1.