Gepubliceerd op 06 april 2017
Hits: 4530

SCT JO13-1-SDS JO13-1

1 April dag van de Fjoertoer,en voor de SCT op deze dag een topper tegen de koploper SDS. Deze ploeg had tot nu toe al zijn wedstrijden nog gewonnen,en om SDS een beetje bij te houden in de competitie was het noodzaak om deze pot te winnen. 13.00 aftrap,en SDS, een goeie ploeg en dat hadden we al ervaren voor de winterstop,(3-2 verlies),zette gelijk druk op de SCT,die daar ook wel moeite mee hadden om een beetje te kunnen voetballen,het 1e kwartier was dan ook wel voor SDS,met knappe snelle uitbraken,door een communicatiefout achterin ,bracht een speler van SDS vrij voor Gijs Postma en tikte de bal behendig in de hoek 0-1. Met wat wissels kregen we meer vat op de wedstrijd ,door een handsbal op het middenveld kreeg de SCT een vrije trap,deze werd door Tymo Luehof perfect op de slof van Max v/der Zee gelegd,die de keeper omzeilde en de 1-1 op het scorebord zette. Nog net voor de rust wederom een handsbal ,deze lag op een prima plek om de keeper van SDS uit te testen,met een knappe zweefduik en de vingertoppen werd deze vrije trap over de achterlijn getikt.  Rust 1-1.

De 2e helft was nog geen minuut oud of we kregen een dot van een kans,maar helaas niet benut. Iets later was het wel raak,via de rechterkant werd de achterlijn gehaald en knap voorgetrokken,en ingetikt door Wout Slings 2-1. Met druk op de tegenstander kreeg de SCT wat meer grip op de wedstrijd,en door met hoge ballen over de achterhoede te spelen kreeg de SCT ook nog een paar mooie kansen. De 3-1 hing in de lucht en werd even later dan ook gemaakt door Wout Slings uit een knappe voorzet van rechts. Eindstand 3-1. En zo van de zijkant een mooie en spannende wedstrijd ,met 2 goed voetballende ploegen gezien.