Winst voor JO13

Gepubliceerd op 26 september 2016
Hits: 4127

Om 12.30 was de aftrap voor de thuiswedstrijd tegen Franeker, op het hoofdveld met echt gras.

Met wat veranderingen in het veld was het even zoeken, maar na een aanval via Simon Pals over de linkerkant belandde de bal voor de voeten van Max van der Zee, die de bal achter de keeper van Franeker schoot: 1-0.

Met wat aanvallen heen en weer kreeg Franeker een corner, die zo het doel in draaide: 1-1. Nu was het weer aan de SCT om de aanval te zoeken. Uit een corner was het Daan Dahne die met het hoofd kon scoren: 2-1. Wout Slings kon voor rust nog de 3-1 bijschrijven met een lekker schot.

Na de rust was het de SCT die veel de aanval koos, en met een schot van de 16 was het wederom Max v/der Zee die de bal inschoot: 4-1! Een corner van Simon Pals die knap indraaide bracht de stand op 5-1.

Met nog wat pogingen van Franeker en de SCT,was het Nine Postma die behendig door de verdediging van Franeker glipte en de eindstand op 6-1 bracht met een geplaatste bal.