Oefenwedstrijd SCT JO13 - DSS JO13_6

Gepubliceerd op 21 september 2016
Hits: 4467

Zaterdag 3 september werd er een oefenwedstrijd tegen DSS uit Haarlem gespeeld.

Deze ploeg was op Terschelling voor een voetbalweekend. Om 16.00 uur was het dan zover nadat er eerst nog een wedstrijd tegen AVV was gespeeld. DSS begon goed aan de wedstrijd, waar wij nog een beetje moesten wennen. Maar na een paar pogingen op het doel van DSS, was het Max van der Zee die na een mooie slalom de 1-0, en niet veel later de 2-0 maakte.

Met deze stand was het tijd voor wat limonade. In de rust was nog een keepers wissel, Daan Dahne ging op doel. In 2e helft ging de SCT iets beter combineren: met een snelle aanval over links van Nine Postma, kon Simon Pals 2 maal scoren, 3-0 en 4-0.

Met hier en daar wat wissels kwam Gijs Postma in het veld. Met zijn eerste bal contact en een rush van eigen helft tekende Gijs voor de 5-0. Hierna zakte SCT iets in waardoor DSS wat vaker op de helft van de SCT kwam te spelen. Toch was het SCT met Meike Bierman die wist te scoren met een kopbal uit een corner: 6-0. Laatste treffer voor SCT was voor Gijs Postma 7-0.

Op het laatst kwam DSS nog met een snelle en goed uitgespeelde uitbraak. Hierbij werd Daan Dahne toch nog gepasseerd met een welverdiende ere treffer voor DSS.