SCTERSCHELLING JO13-1 - VV ST ANNAPAROCHIE JO13-2

Gepubliceerd op 22 mei 2017
Hits: 4516

Een thuiswedstrijd tegen St Anna , een prachtige ochtendzon en een bries over het veld van Midsland. Om 10 uur was de aftrap. Ik moet zeggen ik houd van aanvallend voetbal, maar als je aanvalt moet je soms ook verdedigen. In het eerste kwartier gebeurde er van alles.
De SCT ging vol in de aanval maar stuitte meerdere malen op de keeper van St Anna. Met snelle wisselingen ging St Anna er vandoor en de snelle spits kwam dan ook alleen voor het doel van de SCT. Na 5 minuten keken we al tegen een achterstand aan van 0-1. We probeerden wel te scoren maar op een of andere manier wilde de bal er maar niet in. Bij StAnna leek echt alles te lukken ,2
e aanval en de spits belandde wederom alleen voor de keeper en scoorde de 0-2. Even later weer van het zelfde: 0-3. 3 Maal aanvallen en 3x scoren in een kwartier, nu werd het tijd voor wat wissels en dat pakte goed uit. Met aanvallen via rechts en links lukte het Wout Slings de aansluittreffer te scoren: 1-3 Wout maakte ook de 2-3 en uit een corner werd de 3-3 binnen gekopt door Max van der Zee. 3-3 rust.
Na een limonade ging de SCT weer vol in de aanval en deze keer ging het ook beter. StAnna heeft in de 2
e helft eigenlijk alleen maar verdedigd. Wouter van der Sluis kon de 4-3 binnen tikken. Hierna was het Simon Pals die de 5-3 met een schot van af de 16 binnen schoot. Per Swytink was weer in het veld gekomen en werd door keeper Tymo Luehof met een uittrap voor de keeper van StAnna gebracht vanwaar hij de bal in de verre hoek schoot. Max kon de 7-3 inschieten na goed stoor werk van Hidde Miedema. En de 8-3 was in de laatste minuut voor Per Swytink, die de bal binnen werkte. Een 0-3 achterstand ombuigen naar een 8-3 winst: een leuke wedstrijd zo aan het einde van het seizoen.