Verslag Terschelling JO-9 tegen Zeerobben JO9

Gepubliceerd op 28 november 2016
Hits: 3793

Onderwerp: Verslag jo-9

Jo-9 ging zaterdag op bezoek bij Zeerobben jo9-5. Het was mistig en koud maar met thermoleggings en trainingsbroeken gingen ze stoer het veld op. Gelukkig begon de zon snel te schijnen .

In de eerste helft ging het gelijk op, eerst kwamen  we op voorsprong maar als snel werd het daarna 1-1. Vlak voor rust scoorden we de 1-2.

Na de rust werd het even nog spannend door een eigen doelpunt maar Terschelling stond goed te voetballen. Er werd goed overgespeeld in tegenstelling tot de Zeerobben die veel meer op een kluitje stonden. Vlak daarna ging Terschelling los, mede door een eigen doelpunt van  Zeerobben. Eindstand werd uiteindelijk 2-7. Doelpunten werden gemaakt door Sepp, Tamer, Wessel, Murk, Siem en Hessel die na hard werken zijn eerste doelpunt maakte.