Verslag Terschelling JO11-2

Gepubliceerd op 27 november 2016
Hits: 5019

Op Zaterdag 26 November speelde Terschelling  JO11-2 tegen Leovardia JO11-11.

Deze ploeg had net als ons nog niet een wedstrijd gewonnen. Terschelling begon gelijk goed met een doelpunt in de eerste minuut van Joost.

Dat gaf de ploeg zoveel vertrouwen dat ze vol in de aanval bleven gaan. Hierdoor kreeg Denise in de 7e minuut een hele mooie kans die er net niet in ging, en zo volgden de kansen elkaar snel op van o.a Thijs en Daan. Leovardia probeerde wat terug te doen door ook in de aanval te gaan, hierdoor ontstond er een hoop ruimte achterin.

Door een klein slordigheidje achterin bij Terschelling werd het tegen het wedstrijdbeeld in 1-1.  Dat was even schrikken, maar een paar minuten later wist Thijs alweer de 2-1 te scoren, en Daan vlak voor rust de 3-1. Maamke moest nog wel een paar keer in aktie komen onder de lat, maar was weer in topvorm vandaag!

Na de rust ging Terschelling er weer fris en fruitig tegen aan. Na een vrije trap van Daan, een doelpunt van Joost en een geweldige kans van Wesley, Stond het scorebord al gauw op 6-1, En als laatste weer Daan voor de 7-1. Dit was tevens de eind uitslag. Al met al een hele goede wedstrijd van alle spelers, die ook heel goed verdedigend werk verrichten.