Verslag Terschelling JO13 tegen Oosterlittens JO13

Gepubliceerd op 14 november 2016
Hits: 4237

SCT JO13-Oosterlittens JO13

Met een koude wind over het voetbalveld van Midsland,een wedstrijd tegen Oosterlittens.

Aftrap,een paar foutieve passes,een schot heerlijk gedragen door de wind,over iedereen heen inclusief de keeper 0-1 en nog geen minuut gespeeld.

Het eerste kwartier was voetballen tegen een tegenstander en tegen onszelf.

Met zeer onrustig voetbal ,kwamen we maar spaarzaam voor het doel van Oosterlittens.

Oosterlittens maakte met de wind in de rug goed gebruik van hun snelle vleugelspelers wat dan voor hun ook een tweede goal opleverde 0-2.

Per Swytink was nog dicht bij de aansluiter,maar trof de binnenkantpaal .

rust

Na de rust met de wind in de rug,werd het spel van de SCT er niet erg beter op.

Daartegen leek Oosterlittens wel andere limonade te hebben gedronken dan wij,want het werd         0-3,0-4,penalty 0-5 ,door een voorzet werkte Piet Hek nog een in eigen doel 0-6, 0-7.

En dan zakt de moed je een beetje in de schoenen,kopjes omlaag en veel gemopper.

Zijn wij dan niet meer voor de goal geweest van Oosterlittens,jawel,na een corner met een flipperkastbal,kon Tymo Luehof de bal achter de keeper schieten 1-7,en deze goal hadden we even nodig,met goed combineren,werkte Per Swytink de bal in de goal 2-7.

Ik moet zeggen daarna kregen we de geest om te laten zien dat we echt wel kunnen voetballen.

Met flink druk zetten kreeg de SCT een vrije trap rond de 16,deze werd goed benut onderkant lat door Tymo Luehof 3-7.

Met een verre uittrap van Gijs Postma werd Simon Pals bereikt die de bal beheerst langs de keeper schoof 4-7.

Met nog enkele minuten op de klok,was het toch nog Oosterlittens die de eindstand op het scorebord zetten. Eindstand 4-8