wedstrijdverslag Sc Terschelling tegen ODV

Gepubliceerd op 08 mei 2017
Hits: 3775

Zevenklapper Sc Terschelling tegen ODV

Met nog 2 wedstrijden te gaan is het voor SCT zaak om de vorm vast te houden dan wel aan te scherpen. Zodat over 2 weken vol gas kan worden gegeven in de nacompetitie.

Dat er iets verbeteren moet is wel duidelijk wil men een kans maken.

In de wedstrijd tegen ODV werd er in  het begin onnauwkeurig en slordig gespeeld.

Toch kwam SCT op voorsprong.

Een corner van Ariën Doeksen werd bij de tweede paal keurig door good-old Arjen de jong  door de benen van de keeper binnen gekopt. SCT ging niet door en ODV kwam terug tot 1-1.

De laatste 10 minuten voor rust ging het tempo omhoog en gelijk was de wedstrijd gespeeld.

Tweemaal een intikker van Max Burghgraef, eerst na een scrimmage, daarna na een prachtige solo van Rienk Zorgdrager. Waarna Kelvin Muller de 4-1 ruststand op het scorebord schoot.

De 2 e  helft begint met een onnodige tegengoal. Een lange vrije trap belandt in het centrum voor het doel bij een volledig vrij staande speler 4-2. SCT  herpakt zich en  Roelof Fokkens strandt op de keeper, maar wie anders dan Max benut de rebound. Ook mag hij scoren van Dennis Lenz, welke de bal keurig breed legt na een snelle counter. Na 66 minuten mag ODV aanleggen vanaf de stip, na een snel gegeven penalty. Rijn Lettinga reageert echter bekwaam op de door de ODV topscorer, die een kansloze middag had tegen Maarten Dahne, genomen bal. Tot tevredenheid van ODV scoort alleen Roelof nog, nadat hij na een snelle aanval bal op een presenteerblaadje krijgt van Kelvin.

Volgende week weer thuis ; Diever Wapse 14.30 uur.