verslag Sc Terschelling 1

Gepubliceerd op 27 maart 2017
Hits: 4231

Sc Terschelling pakt 3 punten.

Nadat de scheidsrechter de beide keepers heeft ingeschoten dicteert  Sc Terschelling in Beetsterzwaag de wedstrijd.

De ploeg probeerde te voetballen, maar was slordig en ongelukkig mede door het hobbelige veld. Toch leidde de omsingeling tot kansen, maar de keeper was een te groot obstakel. Hij redt 2 maal  op een vrije trap welke dwars door de muur vloog. De eerste maal , tot eigen verrassing, met de teen van maat 47. Bij de tweede vrije trap belande de bal vol op de vuisten. Tweemaal was ook hij verslagen , maar brachten assisterende verdedigers op de doellijn redding. Tot de 35 e minuut. Een indraaiende corner werd bij de eerste paal opgewacht door 2 verdedigers, waarna ook de keeper zich ermee gaat bemoeien. Tot verwondering van iedereen belande de bal in het eigen doel. Je zou denken dat de voorsprong voor meer rust zou zorgen. Dit gebeurt echter niet en de Sweach komt voor de rust zelfs enkele keren voor het eilander doel.

In de 2e helft gooit de Sweach er meer fysiek in.  Ze proberen de gelijkmaker te forceren, maar Terschelling geeft geen kansen weg. Na 69 minuten weer een corner. De keeper heeft het  druk met het wegduwen van spelers en mist de bal volledig. Deze wordt door een verdediger met de hand uit  het doel geslagen. Rood en een penalty. Max Burghgraef mist niet 0-2 .  SCT laat de bal weer rondgaan en even later ligt ook nummer 3 in het net.

Een hoge voorzet belandt bij de 2 e paal op het hoofd van Bent Heeger,  0-3.

Het slotakkoord is voor Arjen de Jong. Na weer een handsbal scoort ook hij vanaf 11 meter.