Gepubliceerd op 13 maart 2017
Hits: 3836

Doelpuntenfestijn bij HHC-SCT

Na een busrit van meer dan een uur opende SCT sterk in Hooghalen.

Ze creëerden de eerste helft vele kansen. De een nog mooier dan de ander, terwijl HHC 2 kansen krijgt.

Deze worden echter beide in een doelpunt omgezet.

Al na 7 minuten komt een aanvuller door het midden vrij voor de keep, welke hij met een lob verschalkt. Twintig minuten later wordt een vrije trap niet goed weggewerkt, waarna de afvallende bal wordt binnengeschoten. Het kansenmissende SCT komt in de 35 minuut tegen 10 man te staan. Een aanslag van achteren op Dennis Lenz wordt bestraft met rood.  Nadat de  excuses aanbiedende verdediger is vertrokken schiet Arjen de Jong vlak voor rust de aansluitingstreffer binnen.

Na rust is het al snel 2-2. Kelvin Muller en Ariën Doeksen gaan gezamenlijk op de keeper af welke simpel wordt uitgespeeld, waarna de laatste de gelijkmaker maakt. Een woedende grensrechter vliegt het veld in, heeft van alles gezien, maar kan met rood vertrekken. Twee doelpunten van Bent Heeger zorgen voor een veilig lijkende 2-4.

Na 2x geel komt echter ook SCT met 10 man te staan. In de 35 e minuut zet HHC de wedstrijd in 1 minuut op zijn kop. Eerst een verre ingooi welke door iedereen wordt gemist en bij de 2e paal wordt binnengetikt, daarna een vrij oprukkende verdediger welke met een hardschot voor de 4-4 zorgt. In de slotfase kan het nog alle kanten op, maar er wordt niet meer gescoord. 10 ! minuten na het laatste fluitsignaal vertrekken de busjes weer richting Harlingen om de 15.00 uur boot te halen.

Volgende weer thuis : Zevenhuizen.