Hits: 4452

SCT-TLC

Op een mistig Terschelling kwam de koploper , de Tolbert Leek Combinatie, op bezoek.

Een fysieke en goed spelende ploeg met veel beweging.

De wedstrijd begon echter gezapig. Veel aftasten en weinig kansen voor beide ploegen.

Na 20 minuten was het echter wel 0-1.

Uit een corner bleef de bal liggen voor het eilander doel, waarna hij door de attenste speler werd binnengeschoten.

Verder dan enkel kleine kansen kwamen de ploegen niet de 1e helft, terwijl SCT ook nog topscorer Max Burghgraef geblesseerd zag uitvallen.

De 2e helft begon met een stormloop op het TLC doel.

Een vrije trap smoorde in de muur , terwijl de vele corners voor hachelijke situaties voor het doel zorgden. Een bal belande op de paal, terwijl Rudy van der Pol op de keeper strandde.

Halverwege de 2e helft ontregelde een lange blessurebehandeling van Kelvin Muller de eilander aanvalsdrang. Na een uitval kwam TLC zelfs op 0-2.

Hiermee leek de wedstrijd gespeeld. Niks ervan. SCT ging  buffelend op zoek naar de aansluitingstreffer. Onnauwkeurigheid en pech zorgden ervoor dat deze pas 5 minuut voor tijd viel. Dennis Lenz beoordeelde een prachtige pass op waarde en ronde slim af.

De tijd was er echter tekort om de zeker verdiende gelijkmaker te maken.

Volgende week weer thuis tegen Sport Vereent of raken de schaatsen toch nog uit het vet.