Gepubliceerd op 14 november 2016
Hits: 4815

Terschelling onderuit bij Oosterstreek.

Terschelling liep zondag tegen Oosterstreek  zijn eerste nederlaag van dit seizoen op.             Het sportieve duel tussen beide subtoppers eindigde , na een 3-1 ruststand , in een geflatteerde 5-2. Het grote verschil was dat de thuisploeg effectiever met de kansen om ging en een paar keer op een belangrijk moment scoorde.

Na het aftasten kregen beide ploegen kleine mogelijkheden. SCT zocht de aanval , maar keek na 15 minuten ineens tegen een 1-0 achterstand aan. De ploeg was even van slag en Rijn Lettinga moest een aantal keren handelend optreden bij kansen van Oosterstreek. Na 30 minuten was ook hij kansloos. Uit een corner kopte een vrij staande speler hard raak. SCT ging op jacht naar de aansluitingstreffer, speelde goed en na een voorzet belande de bal via een verdediger en Max Burghgraef in het doel. 2-1. SCT ging door en Dennis Lenz knalde op de paal. Op slag van rust een te korte terugspeelbal in de eilander verdediging. De Oosterstreekspits  pikt de bal op en scoort 3-1.Na de rust probeert SCT van alles , krijgt kansen , maar als na 60 minuten een speler door de eilander verdediging slalomt en het via de paal afmaakt is de wedstrijd gespeeld. Na een uitval wordt het zelfs 5-1, waarna Arien Doeksen vanaf de stip de eindstand van 5-2 op het bord zet.

Volgende week vrij, daarna thuis tegen het sterke Amboina.